Ngjarjet e fundit

Online Casino Netherlands213

May 15th, 2021|

Online Casino NetherlandsPlayers can still play online casino in a Netherlands casino. Most legal licensed operators still provide free online casino games for Dutch residents. However, it's hard to verify, [...]

Informacion i veçantë për Covid-19

January 25th, 2021|

  Programe dhe udhëzime të veçanta   Artikulli vijues është marrë nga buletini special i dytë i EAP për Covid-19.   Te dashur kolege,   Ne kemi dashur t'ju japim [...]

Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës

Shoqata Psikoterapeutëve të Kosovës (KAP) u themelua në vitin 2005 si një organizatë për të mbështetur dhe promovuar psikoterapinë në Kosovë, ndersa nga data 14 Qershor 2008 ,Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës ka statusin e Organizatës Kombëtare për Nominim (National Awarding Organization-NAO) dhe Organizatë Kombëtare Ombrellë (National Umbrella Organization-NUO). KAP është flamuri i profesionit të psikoterapisë dhe bashkon mbi 100 psikoterapisë dhe 5 organizata psikoterapie nga gjithë territori i Kosovës.

Bazuar në “Deklaratën e Strasburgut mbi Psikoterapinë e vitit 1990”, KAP përfaqëson dhe MBËSHTETË STANDARDET E LARTA Profesionale për praktikën e lirë dhe të pavarur të psikoterapisë, dhe mbështet standarde rigoroze të kompetencës dhe profesionalizmit.